-
Re: Czym zywicie
Obstawaj przy czym chcesz. Przecież ja Cię nie namawiam do zmiany diety Twojego legwana. Ja też jej nie zmienię ;-) . Trzymać się sztywno tego co pisze dr. Robert i dr. Jarek oczywiście nie musimy, ale uważam, że ich wskazówki są oparte na materiałach do których my ( ja ) nie mamy dostępu, bo nie znajdziesz ich w byle bibliotece. Są cenne i wyciągam z nich wnioski, jednocześnie porównując z dostępnymi dla mnie materiałami na temat żywienia. Tak jak dr. Robert napisał w swoim poście i ja pisałem na temat układu pokarmowego, okrężnicy i flory bakteryjnej , a także typu uzębienia ( pleurotyczne ) można wywnioskować , że są to jaszczurki roślinożerne. Nie podaję nawet myszki, więc jak widzisz nie trzymam się sztywno zasad tu opisywanych. Zamiast myszek czytałem o skrobanym , drobiowym mięsku, którego też nie podaję. Ty rób jak chcesz, ja będę robił jak ja uważam i niech tak zostanie. Nie mąćmy jednak w głowach innych, początkujących. Tyle postów na ten temat napisaliśmy i dalej nic nie wiadomo. Proponuję już zostawić ten temat, bo do niczego i tak nie dojdziemy. Pozdrówko! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów