jak widac jest plexa i plexa musze zrobic fotke i przeslac wam jak wyglada stolik po uzywaniu 4 letnim zamist blatu ma plexejutro pojutrze pozycze cyfre to co moi koledzy robili z tym nie moze byc pobite przez legwanka jakeigos zreszta zawsze mam rozsypany cukier i zawsze jezdze kubkiem po tym blacie i potem nie ma problemu a to co zes kupil to bubel a nie plexa
zadna plexa tak szybko by sie nie zestarzala jak widac podrubki kruluja juz wszedzie zreszta jak czytam jak niektorzy pisza jak to im sie plexa od zarowek odksztalca to tez juz mi sie w glowie kreci owszem jak bedzie za blisko to sie moze troche wypaczy ale mozna zarowke odsunac a i szyba moze peknac nie od samego nagrzania ale od gwaltownego stygniecia potem nie wiem dla mnie wwielu przypadkach jest nie zastapiona i polecam kukno plexy z renomowanych firm a nie niby firmek co same wytlaczaja plexe a substrat na nai kupuja w tym samym miejscu gdzie ja sie w sama plexe zaopatruje dla meni ta fotka to szok jakosci gatunku i wogole jedyne co moglo znia taki balagan by zrobic to promiennik kolo 300w a pepre badz obiektywny mowisz o cieciu osb pozadna wyzynarka i ze latwo i szybko a plexe ze godzinami sie kroi bo brzeszczotem wrece a czemu nie zastosujesz tejze samej wyzynarki z drobniejszym nozem? bedzie to samo!
Ludzie ja tu widze jeden wielki problem tu nikt nie patrzy obiektywnie!
Kazdy na swoja strone ja po prostu chcialem przedstawic zalety plexy dobrej 1go gatunku a wy porownujecie ciagle jakies buble do szkla itp proponuje zamknac ten temat naprawde bo on nic nie zmieni widze
Pozdrawiam wszystkich!