kupuje u producenta plexy "Tuplex" u nich tez mozna sam granulat na plexe tez kupic sa w nastepujach miastach Częstochowa, Katowice, Krakow, Poznan, Rzeszow, Wloclawek, Bydgoszcz, Gliwice, Kalisz, Kielce - Salon folii, Lodz, Olsztyn,
robia lustra z plexy zlote srebrne (barwa szkla itp) 1 gat tylko sprzedaja jeszcze jest kwestia czy sa to tafle wytlaczane (markety wiekszosc) czy wylewane tu mamy obie do wyboru polecma wylewane tylko 15zl drozsza na m2 (jakies 96,40 za m2) Ja bron boze nikomu nie nazucam tak specjalnie kontrowersyjny temat dalem zeby wzbudzic wieksze zainteresowanie zeby wiecej ludzi sie przekonal od tego materialu a swoja droga jak wy widzice ze ja w pokoju z robie 3 szyby nad 800litrowym akwa, wymiary szyb 2m x 1m szyba by musiala byc tak jak robie akwa 10ka czyli bardzo ciezka ponad 100kg zrobienie jej na zawiasach jak drzwi skonczyloby sie pewnie smiercia kogos z domownikow wole to zrobic i w sumei musze z plexy tez 10 uzyje zeby ladnie sie nalozylo specjalnym lacznikiem na akwa ogolnie zuzyje cala tafle 2x3m kolo koszt mnie wyniesie plyty 630zl wlasnie mialem telefon i facet mi wszystko policzyl a teraz go sprawdze czy mnei nie przerysowal bo zzynki tez zabieram ja mam problem zeby mi szklarz przycial odpowiednio holender szklo bo nie ma nikt w kalsizu maszyny zeby mi pod katem taka gruba szybe przyciol i przeplace cos czuej na tym zbiorniku