-
Re: Aby rozwiać wątpliwości ...
No.. to powoli sie wszystko klaruje 
skontaktowałam sie z Neilem Sweetmanem, człowieczkiem, któremu udało sie rozmnozyc legi i nie tylko zreszta
oto co mi m.in. napisał : ' Greta dropped about 50 cm of hers this summer. It was my fault but she tried to run away and all I
could grab was her tail. It is gradually growing back. ' tak.. czyli obalamy jedna teorie mówiacą, ze legi ABSOLUTNIE nie odrzucaja ogonów. Z tego co wywnioskowałam, Greta była wtedy jeszcze młoda, ale nie napisał w jakim wieku była. Dzis sie go o to zapytam. cóz... Legi, które mozemy kupic sa mniejsze od samego odpadnietego ogona, wiec, miała prawdopodobnie ok 1 roku. Niestety Neil nie napisał mi o przypadku odrzucania ogonów przez dorosłe osobniki, wiec prawdopodobnie to juz mozna wykluczyc. Jeszcze mu sie o to spytam, tzn pytałam, ale we wszystkim co mi opisywał, chyba zapomniał o tym wspomniec.
No... to.. chociaż cześciowo zadowolone jestescie ludziki?
Jeszcze nie zakonczyłam poszukiwan oczywiscie... nie napisałam jeszcze do Melisy Kaplan, ale nie znalazłam jej @. Moze Neil bedzie miał, bo wiem ze współpracowali ze soba 
Pozdrawiam
Madzi
Uprawnienia umieszczania postów