Noworodków to ja nie daję tylko...daje także oprócz miesa raz na tydzień lyb dwa larwy mącznika młynarka i świerszcze a o zieleninie poprostu nie napisałem ale daje ją w największych ilościach od mięsa itd bo najwięcej powinno byc zieleninyw diecie legwanów, a co do poczytania o legwanach zielonych to mam książke cała poświęcona im,hodowli ich, jak je karmić, warunki itd...chcesz to dam ci nawet nazwę i autora tej ksiązki proszę bardzo. Autor Witold Borkowski - Legwan Zielony potomek smoków książka była kupowana nie w żadnej jakiejś tam zasr.... księgarni tylko w najlepiej w całej Wawie zaopatrzonym sklepie zoologicznym (nie mówie o Kakadu - bo w wawie we wszystkich Kakadu oprócz tego na bemowie bo tam jeszcze nie byłem jest poprostu wielkie gówno !!! A co do terrarium nowego i jego głębokości to nie mówie że już te nowe które mam zamówić kupić to ma mu starczyć na parte lat albo do końca życia - bo bym się bardzo mylił ! Terrarium jeszcze będe napewno zmieniał chociaż ze 3,4 razy nie licząc tego które teraz bede kupował