-
Re: UWAGI NA TEMAT SPOTKANIA W KATOWICACH
Spotkanie było super. Nastepnym razem trzeba będzie pomieszać towarzystwo legwanio, pajęczo innogadzie bo tym razem legwaniarze siedzieli razem, pozostali terraryści trochę z boku, a ciekawe informacje i opowieści na temat innych zwierzaków nam umykały . Gucio wczoraj kupę zrobił późno więc nie przywiozłem loktokowi, ale obiecuję poprawę. Mimo, że kał mojego legwana badam sam chciałbym o potwierdzenie moich badań przez fachowca. Loktok już od dzisiaj zbieram kupę Gucia dla Ciebie ;-) Podzielam opinię Fatmana, że szybko ten czas przeleciał i chciałoby się dłużej, ale niestety każdy musi wrócić do domu i wiele osób uzależnionych jest od komunikacji. Miło było poznać Pana Brachaczka i chciałbym, żeby był obecny na spotkaniach naszej sekty jak to określił Korsakow :-) Najbliższe spotkanie mam nadzieję, że odbędzie się na kwietniowej giełdzie conajmniej w takim składzie jak wczoraj . Papec, nie martw się, będzie nagroda, Nika zostaw kij, Seb, Gadzinka przybądźcie punktualnie :-)))))))))) Pozdrówko! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów