-
Re: Podsumowanie II OGGiP w Swietochlowicach
Witamy w gronie legwaniarzy :-) Impreza ogólnie udana. Przyłaczam się do podziękowań Fatmana. Jak zwykle miło spotkać się w takim gronie oraz poznać parę nowych osób z którymi dotychczas rozmawiało się tylko za pomocą sieci. Jestem szczęśliwy, że mogłem poznać naszą panią moderator Magdę i pepre (Piotrka). Dzięki, że przyjechaliście taki kawał drogi, żeby się z nami zobaczyć ! Fajnie było pogadać z Nookiem (nawet na tematy religijne). Nook, to chyba nie było nasze pierwsze i ostatnie spotkanie ? Będziesz stałym bywalcem giełdy mam nadzieję ;-) Udało mi się zamienić parę słów z Alicją z terrarystyki.pl . Szkoda, że nie było czasu na dłuższą pogawędkę. Niesamowite jak ludzie na takich spotkaniach mogą się zintegrować. Aż łezka w oku się kręciła jak patrzało się na Nikę rozmawiającą z loktokiem bez kija, chociaż nerwowe próby pozyskania go były i znalazł się drąg wyrwany spod stołu przy którym Nika siedziała. Obyło sie jednak bez ofiar :-))) Gdyby ktoś chciał przyjechać na następną giełdę własnym samochodem proszę o pozostawienie desek i innych sprzętów w domu, a nie będzie problemów z transportem. Mile widziane duże limuzyny z przyciemnianymi szybami takie jak Volvo Seba. Seb, dlaczego mnie nie przewiozłeś :-( Jeszcze prośba odnośnie zdjęć. Umieśćcie je gdzieś w ogólnodostępnym miejscu lub wyślijcie na meile osobom zainteresowanym. Ja jestem !!!
Uprawnienia umieszczania postów