-
Re: kochane smoczki
Ok - moze masz racje ,ale...Jesli hodowce gadow znam lata - stosuje sie do jego wskazowek dokladnie ,wodne zlowie juz sa ewidentnie dorosle i zyja :-))Dlaczego mam nie uwierzyc dalej ?Byc moze w polsce legwaniki sa sprowadzane ..jako dzikie.Moje to juz ktoras tam chodowlana generacja.Czy jesli np. wszystkie terarium sa w mojej sypialni.Rano (wczesnie) daje im pelna wielka miske roznosci- same wybieraja co im smakuje.Potem biore tego wiekszego legwanika - mojego ulubienca na szerokie lozko .Przedtem od razu uciekal na firanke jak najwyzej ,a teraz wlazi na mnie :-))uwielbia glaskanie i ..dmuchanie ..:-))a pod koldra ..najpierw sie patrzy - kazdy dzwiek otwiera oczy,natomiast mysle ,czuje ze jakos ma cieplo z mojej skowry ,a moze ,po przeczytaniu tych wszystkich odpowiedzi - to jest dziwne - ale jak siedzi na mnie , to jakby te pazurki byly mniej ,,przyczepne,, Wiem ,ze kazdy by tak chcial ..wiem ,ze nie jest to normalne ,ale tak jest.Nie zmyslam ,ani nie wymyslam.Moje legwanki pozuja do foto idealnie.Natomiast fotografie robie precyzyjne ,wraz ze statywem.Prosze foto zobaczyc - jak moje legwanki pozuja na kwiatkach.:-)) Ojej - faktycznie po przeczytaniu wszystkich porad - pomijajac - dziwne zlosliwosci - prosze zobaczyc ! Wlasciwie to moge tylko foto wyslac - lub film ,ktory jutro zrobie :-)) pozd.
Uprawnienia umieszczania postów