Więc z moim legwanicą i ze mną jest tak:kupiłem ją już jako agresora i moje próby jej oswojenia spełzły na niczym, nie kupiłem jej z powodu mody ale dlatego że miałem zamiłowanie do legów, pierwszego lega kupiłem z powodu mody ale to było 4 lata temu, z wiedzą u mnie było świetnie 3-4 lata temu, teraz to po części wszystko zapomniałem, mimo że kocham moją smoczycę to czasami doprowadza mnie do szału jej agresja i zachowanie, a z tym terra to jest tak że miałem kupić 100x80x150 za 330 zeta, ale mój inteligentny ojczulek wymyślił że to za drogo, wychodzi na to że sam będę je robił, ale jest problem, mam tylko materiału na terra 100x80x120 i nie wiem czy taka wysokość jej starczy, jeśli uda mi sie je wykonać to zapewniam was że będzie świetne, niestety z powodu braku czasu będę je robił dopiero po zakończeniu roku szkolnego. Rozumiem wasze ataki i po części wiem że mi się należą.

P.S.Do Fatmana:Jakiej wysokości jest twoje terra?
2 P.S.Jeszcze raz się pytam co sądzicie na temat takiej sałatki:marchew, ogorek, rzodkiewka?
3 P.S.Jeśli ktoś chce ze mną jeszcze na ten temat pogadać to serdecznie zapraszam na gg.