Ad. 1 Skoro tak bardzo chcesz to juz Ci odpowiadam. Terrarium ma wymiary 120x100x65 i obecnie jestem w trakcie budowy koncowego z OSB. Szacowane koszty terrarium ok. 300 zl. RObie je sam wlasnymi rekami, a nie kaze placic swoim rodzicom, zeby bylo wygodniej. Ludzie na tym forum robili terraria ze starych szaf, okien, a nie kazali je sobie zrobic. Zmien podejscie do terrarystyki, albo zrezygnuj!

Ad. 2 Jeszcze raz Ci odpowiadam, ze od tego jest FAQ i archiwum. Nie mam zamiaru walkowac po raz tysieczny raz tematu jedzenia bo mnie to juz denerwuje. Skoro jestes na tyle leniwy, ze Ci sie nie chce poszukac to juz Twoj wybor...

Ad. 3 Tymbardziej nie mam zamiaru rozmawiac z Toba na gg. Na tym forum juz kilka razy udowodniles mi , ze nie powinienem marnowac swojego czasu dla kogos, kto mowi do swojego legwana "wredna suka", do mamy (tak mamy, nie matki - osoba, ktorej bardzo duzo zawdzieczam) stara. Odpisywalem na forum, zeby choc troche polepszyc sytuacje Twojego legwana. Jak widac nic nie pomoglo...

Ps. Toba, ciebie, twojego, ci pisalem z duzej litery tylko przez glupia grzecznosc. Wg mnie nie zaslugujesz na to, zeby traktowac Cie jak powaznego kandydata do rozmowy...