kurde szkoda mi tych legwanow ktore nie beda mialy warunkow na policji czy gdzies tam, walcz o nie ile morzesz!!!!!!!!!!! kurde jak takie cfaniaki z nich to niech przyjada pod moj blok i tam zrobia porzadek, zesrali by sie w gadzie a nie zrobili porzadek juz to widze.... najlepiej wlepic mandat za psa czy cos albo wlasnie sie przyczepic o legusie. a tak po za tym to ja mialem tez nie zla przygode z policja...
A wiec mialem nie dawno jeszcze mojego kochanego jamnika mial on 16lat wiec byl starym siwym dziadkiem ktory juz nie slyszal zupelnie i slabo widzial hmm to chyba nie bylo zagrozenie dla spoleczenstwa hehe policja byla u mnie dwa razy za to ze jamnik (zagrozenie dla spoleczenstwa) biega a raczej czolga sie po podworku bez kaganca i smyczy i to wszystko za to policja sie mnie czepiala. Po prostu uznali mojego psa za niebezpieczne zwierze to jest chyba troche chore. Ten pies byl koloru brazowego ale 10 lat temu a teraz byl taki siwy ze nie wygladal jak jamnik.[*]MOJ piesek juz nie zyje od 3 tygodni [*]