-
Re: Kameleon Jamenski
Dzieki wielkie za wiadomosci Iwono.Swiece mu uv godz dziennie-mam taka podlozna zarowke.Co to jest to uvb i uva???Mam go juz dwa tyg jest wszystko oki je duzo muchy swierszcze itp.Bardzo ladne ma kolory jak spi natomiast w dzien jest troche mniej kolorowy nie wiem czemu sie tak stresuje???Probuje go karmic z pojemnika na swierszcze nawet je.Ale jak go probuje dotknac to syczy!!!Czy jak mam wlaczona uv to inne swiatla wylanczam?Bo ja tak robie wlanczam mu uv rano jak jeszcze spi!!!Co ile on zrzuca skore bo sie bardzo martwie juz od dwoch tyg nic nie zrzucil natomiast moje gekony co tydzien???????Wytlumacz mi tylko o tych swiatlach.Czy jak mu spryskuje raz dziennie to wystarczy bo nie widze zeby to zlizywal z szyby a podobno lui.Miske z woda tez ma!!!Jaka jest nazwa tych witami do wody.Piszesz ze potrzebuje witamin roznych.Na opakowani pisze ze zawiera wapn fosfat aminokwasy elementy sladowe.Prosze odpowiedz mi sorry ze tak duzo ale dbam o mojego LEONA-chce mu zapewnic dobre zycie.Moze jakis inny wystro zeby mial lepsze kolory?????????Papa
Uprawnienia umieszczania postów