Witam wszystkich!
Kiedy zaczynalem tez zadawalem przerozne pytania: po co, jak ,ile itp. Z poczatku byly to nie zbyt chetne odpowiedzi ale odpowiadali tacy ludzie jak Alicja, dr. Robert, dr. J. Zajaczkowski i inni ktorych w tej chwili nie pamietam (przepraszam ich za to). Tak o to poprowadzili mnie przez szereg irytujacych pytaj Ale od dluszego czasu zauwarzylem ze Ci starsi wyjadacze pochowali sie po katach czytajac co pisza inni od czasu do czasu piszac cos. W sumie sie im nie dziwie bo jak by przejrzec forum pytania i odpowiedzi sie powtarzaja jedynie sie zmienia grono ludzi hodujacych fajne zwierzaki. Sam kiedys wolalem zadac pytanie i czekac az ktos je zauwarzy i cos napisze mimo ze podobne pytanie bylo tydzien temu. Tak samo robia poczatkujacy ludzie na forum, a mam sie nie chce pisac tego samego Nawet nie chce sie nam wyciac linku i podawac muslac ze ktos inny poda bo juz o tym bylo. Nie mam tego za zle wam wszystkim bo jak by na to popatrzec z boczku to juz prawie o wszystkim bylo pisane X razy.
Chyba sie rozpisalem
Pozdrawiam wszystkich, a wszczegolnosci kameleoniarzy

Dawid
3City