Powiem moze troche z ironia..... : cos za duzo chyba tych niedopatrzen.
Panowie.... opanujcie sie, taki "porzadny serwis"..... taaaaakie niedopatrzenia.... Oj cos mi sie wydaje ze to jednak proby wprowadzenia monopolu :-/. Tylko gdzie tu sens i jakas logika. Az sie cisnie na usta : Kto od miecza wojuje....." - tylko ze nie przypuszczam by ktos z "konkurencji" tego miecza chcial uzywac..... nie ten poziom zdecydowanie. Wiec pewnie po raz kolejny w Waszym "mniemaniu" pozostaniecie gora w tym sporze ktory mozna by spokojnie do piaskownicy przeniesc (a moze tam sprobujecie).
I jeszcze kwestia banow bez wyraznej przyczyny (za twarz dajecie, czy za posiadanie wlasnej strony o tematyce zagrazajacej Waszej jedynie slusznej "skarbnicy wiedzy" ???? ).
Proponuje lekture stron zawierajacych podstawy netykiety..... warto poczytac, naprawde. A jezeli nie chcecie by ktos obcy (czytaj: niepowolany) pojawial sie na czacie to proponuje rozwiazanie invite-only, wtedy bedziecie zapraszac jedynie Tych wyroznionych z nieposzlakowana (w Waszym mniemaniu) opinia.
Ciekawe tylko kto wtedy bedzie tu zagladal......![]()
Pewnie to usuniecie, jak moje nazwisko z listy zlotowiczow ( przy okazji dziekuje) , nawet nie zapytaliscie kto ja jestem.... ciekawe praktyki (i nie mowcie ze to przypadek, bo wypadlem ze srodka listy razem z ekipa serwisu .... no wlasnie, jakiego ??? ).... no coment....