A na ktorym forum powinien sie znajdowac?

Moze wreszcie pogadamy o calej tej sprawie zamiast bawic sie w blokowanie adresow WWW, usuwanie wiadomosci itd.

Ty Pepre byles podobno taki chetny do zgody - a teraz bez przerwy mamy bana na czata( ja moze czasem powiem cos 'ostrzejszego' ale nie zazucaj mi wulgaryzmu ...)wlasciwie bez powodu.
Poniewaz jednak mam znajomych, ktorzy przychodza i tu i tu, wiem jak sie o mnie mowi ... warcze jak rasowa suka, przy robieniu zdjec, co Pepre? ... To jest po prostu brak kultury osobistej i napewno nie ulatwi jakiegos rozejmu(o ile go w ogole chcecie) ...

Samui - piszesz "Prośba: Nook, Kober -jeżeli nie chcecie współpracować z sobą (Wasza niezależna decyzja) to przynajmniej nie przeszkadzajcie terrarystom w uzyskaniu pożądanej wiedzy" ...
Chcialbym zauwazyc, ze struktura terr....pl niewiele przypomina strukture Terrarium, gdzie Nook jest Wielkim Bratem, a inni sa ewidentnie pod. Na Terrarystyke pracuje zespol redaktorski skladajacy sie z paru osob. Adminem jest Das, ktorego zapewne nie znacie. Decyzje podejmujemy wspolnie...

Ja moze napisze, jak to wyglada z mojej strony.
Poczatkowo chcialam, zeby nowa strona, wtedy dopiero w fazie planow miala wspolny chat z Terrarium.com podjela wymiane banerow itd ...Okazalo sie to niemozliwe do realizacji, a osoby deklarujace wspolprace z nowa stroną spotykaly sie z wyzwiskami ze strony Nooka. Niektore epitety wstyd przytaczac ...
Takie monopolistyczne tendencje sa po prostu smieszne. Na zachodzie istnieja tysiace stron o tematyce terrarystycznej i nie ma z tego powodu zadnych sporow.
Byc moze za jakis czas czesc osob stworzy 3 stronne terrarystycza...czy oni tez uslysza to, czego my sie nasluchalismy??

Nam ( w imieniu Redakcji Terrar....pl) nie przeszkadza istnienie Waszej stronki ... to Wam przeszkadza istnienie naszej, a my uwazani jestesmy za Wrogow publicznych numero Uno.

Od Was zalezy czy skonczy sie ta zalosna walka o niewiadomo co, czy tez nie ...