-
Re: Zaszla pomylka ...
heh...komuna wraca. Cenzuowanie wypowiedzi, monopol. Strona errarium.com.pl gdy była w naszym wieku była awet gorsza od nas, więc dajcie nam trochę czasu ok? Sam zaglądam tutaj regularnie, na chacie jestem rzadko. Jest dużo osób które stąd które szanuje. Pepre Alicjja często ppisze długie wypowiedzi, ja osobiście uważam, że razem z Awi są naszymi najwiekszymi "skarbnicami wiedzy" :-) Ja też przy tworzeniu stronki brałem pod uwagę możliwość połączenia chatów, ale to mogłoby skończyć się pożądną awanturą....Kiedyś w rozmowie ze mną powiedziałeś, że "gdyby nie terrarium to nic by nie powstało" ja miałem prawie 2 lata stronkę, ale przyznam szczerze, że na jej robieniu kompletnie się nie znam...Samui ja osobiście marzę o takiej zgodzie, ale nie wydaje się to możliwe :-( Leny a moze nie przychodzisz na minutę i nie spadasz (przynajmniej kiedy chat terariumr był na polchacie) a druga stronka była zrobiona ponieważ
- Mamy takie ambicje
- Nook nie zawsze chciał umieszczać nasze opisy.
- Leny Ty tez pewnie byś chciał mieć własną stronkę....
- Każdy chce mieć coś swojego, być poważanym, tak naprawdę cała robota zrobiona przez redaktorów com.pl spływa na Nooka (w poście gratulacje "Nook jesteś wielki" :-P) A włąsnie ten post, pepre po co prowokujesz? pepre często jest tak, że Ty coś powiesz alicjja odpowie i zaczyna się niepotrzebna kłótnia....Co do banów, jeszcze kilka dni temu żadna osoba z ter.com nie miała bana. Pepre z ego co słyzałem Ty obgadywałeś alicjje, my CIebie z reguły nie obgadujemy....
Z strony terrarium konkurencja jest nieuczciwa.
Tlye na teraz
Pozdrawiam swoją ekipę oraz monopol
Uprawnienia umieszczania postów