-
Re: Zaszla pomylka ...
Praktykus to ja napisałem NOOK jesteś wielki w gratulacjach jeżeli ktoś też to napisał to sie z nim zagadzam. Nikt nikogo nie prowokował przynajmniej ja nie czuje sie sprowokowany. Wiem ile pracy i energi kosztuje stwożenie podobnego serwisu bo zjmuje sie tym zawodowo, przy tej witrynie wysiadają wszyetkie komercyjne jakie znam. Chodzi mi o całokształt, aktualizacje i część merytoryczną i dlatego uważam że Nook jest wielki, bo zebrał ludzi, wycismoł z nich wiedze, zaraził entuzjazmem i za to że mu sie ciągle chce. Z tego co widze to raczej można go posądzić o molestowanie o materiały niż o utrudnianie jakichkolwiek publikacji. Do mnie mailował już z tysiąc razy żebym coś napisał ale nie mam kiedy i wiem że nie jestem wyjątkiem. Napastuje kżdego kto umieści coś wartościowego na forum. Tak trzymać nook. A co do innych witryn to zgadza sie że mogą powstawać, tylko po co opisywać ponownie te same gatunki, zróbcie strone o czymś niepowtażalnym a nie powielajcie schemat. Więcej treści mnij formy.
Uprawnienia umieszczania postów