-
Re: Zaszla pomylka ...
Hmm to forum chyba nie dziala poprawnie. Pod moim nickiem adres strony WWW jest automatycznie zamieniany na adres www.terrarium.com.pl. Jak sporo zainteresowanych moze wie, chcialam podac inny adres WWW. Poniewaz nie podejrzewam tworcow strony Terrrarium o dzialanosc monopolistyczna przypuszczam, ze zaszlo jakies niedopatrzenie.
-- tylko jedna strona jest zablokowana na forum (już odblokowana ale nie wiem na jak długo), żadna inna terrarystyczna, więc prosze nie pisać o monopolu. Jednak monopol oczywiście musi być skoro nie ma żadnej dorównującej konkurencji, jednak poprzez słowo monopol nie zawsze trzeba rozumieć "zło" gdyż strona stale rozwija się, nie dąży do pełnej komercjalizacji (w pewnym stopniu musi być, ponieważ musi sama na siebie zarabiać.
Do tego chcialam zaznaczyc ze pare osob ma bana na Waszego chata. Z tego co wiem ban jest kara za nieodpowiednie zachowanie na czacie a takie w przypadku tych osob nie mialo miejsca.
-- Twoje złe zachowanie ma miejsce i to prawie za każdym razem. Bana dostaje osoba nie odpowiednie zachowująca się na czacie, jeśli dostalaś bana to znaczy że się nie zachowywałaś odpowiednio (nie chodzi o własne uwagi administratora lecz o internetową netykietę).
Właśnie Ty Alicjo nie przestrzegasz tych najprostszych zasad, dlatego proszę nie rób z siebie wielkiej pokrzywdzonej, zmyślasz, starasz się podporządkować sobie innych ludzi, gdyż masz swoją właśną "prawdę", a ona wcale nie jest taka jak ją przedstawiasz.
Osobiście nie podoba mi się to, jak było spotkanie we Wrocławiu również na mnie naskakiwałaś, jednak ignorowałem to, gdyż wiedziałem że to pierwszy prawdziwy zlot i nie chciałem psuć pracy innych, ktorzy z wielkim poswieceniem pracowali nad nim (Alicjo najwyraźniej chciałaś im ich wielką pracę popsuć, dlaczego? ), a mogłem być na prawdę bardzo nie miły.
Uprawnienia umieszczania postów