-
Re: Zaszla pomylka ...
Ty Pepre byles podobno taki chetny do zgody - a teraz bez przerwy mamy bana na czata( ja moze czasem powiem cos 'ostrzejszego' ale nie zazucaj mi wulgaryzmu ...)wlasciwie bez powodu.
-- z tego co widze (i widziałem, mimo że w sprawy obługi czata i forum zbytnio sie nie mieszam) to bana ma jedynie Alicja, i pisałem już wcześniej o tym za co go ma. Tak więc Alicjo, któraś jest rzecznikiem mówisz fałsz, nie wprowadzaj ludzi w błąd mówiąc że macie bez przerwy bana na czata.
Zakladaliscie własny serwis żeby zrobić swój włąsny odłamek gdzie będziecie mogli "rządzić", wiec może siedzcie na swoim czacie, i tam rozrabiajcie, a zostawcie tą stronę w spokoju - wystarczy tylko przestrzegać netykiety (wiem, pisze w trzeciej osobie ale to wszystko kieruje przede wszystkim do rzecznika czyli Alicji)
Poniewaz jednak mam znajomych, ktorzy przychodza i tu i tu, wiem jak sie o mnie mowi ... warcze jak rasowa suka, przy robieniu zdjec, co Pepre? ... To jest po prostu brak kultury osobistej i napewno nie ulatwi jakiegos rozejmu(o ile go w ogole chcecie) ...
-- oj Alicja również nie jest bez winy, na prawdę chyba chcesz żeby ta dyskusja przerodziła się w taką stylu "ty powiedziałaś na mnie *****, ja na ciebie ******" i po co to komu! Razem po sobie jedziecie no i co! Nie musicie siebie lubieć, nie musicie dojśc do kompromisu, jak chcecie to siebie wyklinajcie ale na priv!
Samui - piszesz "Prośba: Nook, Kober -jeżeli nie chcecie współpracować z sobą (Wasza niezależna decyzja) to przynajmniej nie przeszkadzajcie terrarystom w uzyskaniu pożądanej wiedzy" ...
Chcialbym zauwazyc, ze struktura terr....pl niewiele przypomina strukture Terrarium, gdzie Nook jest Wielkim Bratem, a inni sa ewidentnie pod. Na Terrarystyke pracuje zespol redaktorski skladajacy sie z paru osob. Adminem jest Das, ktorego zapewne nie znacie. Decyzje podejmujemy wspolnie...
-- pisałem już wcześniej że całość nie wygląda tak pięknie jak to przedstawia Alicja, tam gdzie zawsze jest ktoś na szczycie i ma nie ograniczoną "władzę" nie można mowic o demokracji! W internecie tak właśnie jest (przynajmniej jeśli chodzi o amatorskie serwisy)!
Alicjo, W również blokujecie stronę terrarium.com.pl! Struktura, strukturą grunt to działać!
Tak na marginesie czasem potrzebna jest silna władza dyktatorska, grunt to to aby dyktator był odpowiedni (to już taka wolna myśl, nie związana z odpowiedzią)
Ja moze napisze, jak to wyglada z mojej strony.
Poczatkowo chcialam, zeby nowa strona, wtedy dopiero w fazie planow miala wspolny chat z Terrarium.com podjela wymiane banerow itd ...Okazalo sie to niemozliwe do realizacji, a osoby deklarujace wspolprace z nowa stroną spotykaly sie z wyzwiskami ze strony Nooka. Niektore epitety wstyd przytaczac ...
-- HAH i co jeszcze! no słucham, słucham, może się czegoś sam o sobie więcej dowiem
.
To co pisze Alicja to jeden wielki fałsz, wszystko wynikło ze zbyt wygórowanej ambicji Pana Kobera, którego usilnie prosiłem kilka razy o to aby okrzesał się, jednak nie udało się ! i stąd cały nasz kłopot!
Takie monopolistyczne tendencje sa po prostu smieszne. Na zachodzie istnieja tysiace stron o tematyce terrarystycznej i nie ma z tego powodu zadnych sporow.
Byc moze za jakis czas czesc osob stworzy 3 stronne terrarystycza...czy oni tez uslysza to, czego my sie nasluchalismy??
-- Według Ciebie brak współpracy to od razu spór - dziwne, niech się Pan Kober do mnie odezwie chętnie przedstawie mu propozycje współpracy, tak aby były zadowalające dla obu stron! W internecie tak - istnieją tysiące stron co nie znaczy ze każda ma ze sobą wspołpracować! Każdy robi co chce
Nam ( w imieniu Redakcji Terrar....pl) nie przeszkadza istnienie Waszej stronki ... to Wam przeszkadza istnienie naszej, a my uwazani jestesmy za Wrogow publicznych numero Uno.
-- to ciekawe, bardzo ciekawe
, skoro tak uważasz, ja się w to nie mieszam co myślą setki terrarystów odwiedzających nasz serwis
Od Was zalezy czy skonczy sie ta zalosna walka o niewiadomo co, czy tez nie ...
-- no pewnie tylko i wyłącznie od nas...
Uprawnienia umieszczania postów