Nook dyskusja się tworzona przez parę osób ale dlaczego nie dasz się wypowiedzieć np. koberowi, który ma bana?

-- też mam u niego na serwisie bana, a że dyskusja jest akurat tutaj... Macie rzecznika - Alicję - załatwiajcie wszystko przez nią a nie pojedyńczo!

Nook brak demokracjio to jest z całym szacunkiem u Cebie, a Alicjja jest rzecznikiem ponieważ, ako jedyna odważyła się otworzyć takiego posta, a kto ma odpowiedzieć jak prawie wszyscy mają bana :-)?

-- prawie wszyscy czyli Kober? to serwis u Was robią 2 osoby że tak piszesz?

Lukasz_U- masz rację, ale ta osoba nie miała greckiego żółwia (ja mam 3), ale nie wierzę żebyś sam to wywnioskował, a na zgodę do opisy trochę czekałem i się nie doczekałem....

-- jak Łukasz mądrze napisał, czekałem na opis innej, bardziej doświadczonej osoby, chyba nie masz mi tego za złe? Ja tylko chce aby na stronie terrarysta dostawał prawidłowe i rzetelne informacje, czasem kosztem nerwów.
U Was pisza amatorzy i na prawde nie dziwie się ze poziom merytoryczny macie taki jak macie (moglibyście chociaż napisać źródła, bo część Waszych redaktorów poprostu spisuje na żywca informacje z książek! - chce Wam pomóc bo ktoś może Wam wytoczyć proces)

Pepre- sam byłem świadkiem jak wchodziłeś do ans na chat z tekstem '"Atrax wszystkim d....liże" Pepre najłatwiej o.... na jakimś kroku, a sam czasami się śmiales, że nie możesz u nas siedzieć za długo bo później mają do Ciebie pretensje z com.pl...

-- i znowu, kilka osob siebie nie lubi z dwóch serwisów a Wy już piszecie o wojnie między serwisami, którą sami sobie wymyśliliście, dla stworzenia wizji pokrzywdzenia!