Chyba nie zbyt dobry pomyslWiaze to sie ze zbyt slaba cyrkylacja powietrza. Wiekszosc jaszczurek pada z braku wentylacji a co sie tez z tym wiaze plesn czy inne grzyby. Kiedys jednemu chlopcu tlumaczylem zeby nie wkladal lega do akwarium ale mnie nie sluchal:/ Po tygodniu przychodzi z matka i mowi ze sprzedalem malemu choremu lega:/ Wuiazalo to sie z tym ze akwa. ma 4sciany i jak zalorzysz jeszcze ladna pokrywe w ktorej bedzie zarowka bacz swietlowka ktora wydziela cieplo i zroszysz woda to powstaje ladna sauna. Wtedy gadzina siedzi z otwartym pyskiem a po dluzszym czasie smierc
Przemysl to czy jest sens kombinowac? Jesli zle pisze niech ktos mnie poprawi!
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon
3City

Wiaze to sie ze zbyt slaba cyrkylacja powietrza. Wiekszosc jaszczurek pada z braku wentylacji a co sie tez z tym wiaze plesn czy inne grzyby. Kiedys jednemu chlopcu tlumaczylem zeby nie wkladal lega do akwarium ale mnie nie sluchal:/ Po tygodniu przychodzi z matka i mowi ze sprzedalem malemu choremu lega:/ Wuiazalo to sie z tym ze akwa. ma 4sciany i jak zalorzysz jeszcze ladna pokrywe w ktorej bedzie zarowka bacz swietlowka ktora wydziela cieplo i zroszysz woda to powstaje ladna sauna. Wtedy gadzina siedzi z otwartym pyskiem a po dluzszym czasie smierc
Odpowiedz z cytatem