-
Re: Dzień kameleona :p
Chłopczyku, przeczytaj sobie to co jest napisane dwa tematy nizej. Myślę, że możesz kręcić z tymi 'rozmnożeniami'. Napisałeś:'kazda z nich złorzyła mi po 2 - 3 jajka!!'
To jak?? Po dwa, czy po trzy? Rozumiem, gdybyś miał ich dwadzieścia i napisałbyś to w ten sposób, ale masz tylko dwie...hahahahaah Poza tym gdzie znalazłeś informację, że inkubacja np. Rh.brevicaudatus trwa 50 dni!!!!???? Mam wiarygodne dane, że w temperaturze 21-22*C inkubacja trwa do trzech miesiecy. W zmiennej temperaturze 19-22 może trwać 99-103 dni. Zresztą jak wspomniał dr Robert uzyskanie jaj wcale nie powinno być przypisywane jako sukces...
Wrocę jeszcze raz do Twojego profilu w którym było napisane, że juz je wcześniej rozmnozyłeś. Biorąc pod uwagę Twój 'przekręt' mozna pomysleć ilu jeszcze takich 'terrarystów' chwali się czymś, co w rzeczywistości nie miało miejsca.
ps. nie znalazłem jeszcze zadnych fotek Twoich małych Ch.(T.) werneri, jak również tych Rhampholeonów, które uzyskałeś wcześniej. Może poprosisz Sułka, by odwiedził Cię z aparatem (jeżeli oczywiście nie masz swojego) i zrobił kilka(-naście,
-dziesiąt) ciekawych fotek maluchów, jak i jaj... Ponawiam prośbę, chętnie je zobaczę.
Jeżeli jednak nie znajdę satysfakcjonujacej odpowiedzi na moją wiadomość, mogę Ci jedynie życzyć dalszych zadowalających wyników...w grach komputerowych.
Pozdrawiam,hatiras
Uprawnienia umieszczania postów