-
Re: Agama brodata vs. Wąż zbożowy
figo.licz sie z tym ze agama brodata kposztuje koło 200zł młoda 14cm dorosła z 400zł,po pierwsze koszt terrarium dla brodacza jesli bedziesz robił sam niewyniesie cie drozej niz 250zł o wymiarach 100/60/40.po drógie swierszcze dla brodacza trzeba kupowac przynajmniej 1 raz tygodniowo po 30 swierszczy bo te gadzinki sa baaaardzo łakome osobiscie moja agamka jje koło 6 dziennie i ma 24 cm,
WAZ-napewno taniej dlanie gzrobic i przyzadzic terra kosztuje koło 150zł,azborzówka 100zł myszke zarodka raz na tydzien dwa moze czasami zalezy od apetytu węza.No wiec tak agamy brodate są jaszczurkami przywiazujacymi sie do człowieka jesli.brodacza mozesz sobie wyjąc zeby pochodził po pokoju ale musisz uwazac,z węzemniejest tak owszem mozesz sobie go wyjac ale jak ci sie schowa to go bedzie trudno znalesc.agamy nieuciekaja jak sie oswoja śa jak pieski.ja osobicie mam agame i mam zamiar sobie kupic zborzówke tak jak ty radze ci kór sobie dwa gady ale jak bym miał na twoim miejscu wybierac nie wacghał bym sie iwybrał bym brodacza
poniewaz kocham te gady!@!pozdro!!
Uprawnienia umieszczania postów