- 

Ile kosztuj ... ?:)

Heja wszystkim to moj pierwszy poscik na tym forum mam nadzieje ze potraktujecie mnie z przymruzeniem oka jak zrobie cos nei tak lub spytam o cos co niepowinienm pytac  . A wiec moimi Mili przejde do zeczy ile  kosztuje Agama czerwonogłowa ? 
 Pewnie spytacie ile ma meic cm ?  A ja wam mowie nie wiem tak zebym mogl sobie ja wychowac ( wychowac w sensie od młodziaka ) tak zebym mogl sobie ja wychowac ( wychowac w sensie od młodziaka )

- 

Re: Ile kosztuj ... ?:)

przepraszam zkorzystalem z opcji szukaj i przeczytalem ze nie warto jej kupowac poniewaz jest bardzo bardzo trudna w utrzymaniu ( w sumie to wycztytałem tez o niej ) ale przeczytalem tez ze sa z " odłoowu" cokolwiek to znaczy i czesto sa zestresowane i zarobaczone ...
 to teraz moje drugie pytanie !  

Agama lamparcia mnie interesuje lub tez inna jaszczurka do 40 cm :>?
 prosze o podpowiedzi z gory wam bardzo dziekuje .. i jak mozecie mi podac jakies strony sklepow w krakowie byłbym tez bardzo wdzieczny ..

- 

najeden z najlepszych sklepów w Polsce jest w Twoim mieście , a nawet o tym nie wiesz www.biofil.pl www.biofil.pl

- 

A co to jest agama lamparcia?
 Podaj nazwę łacińską, bo polska mówi niewiele.
 Agama czerwonogłowa/właściwa(Agama agama) jest bardzo wrażliwa, wymaga starannego odrobaczenia trzymania w wielkich terrariach o urozmaiconym wystroju w dużej grupie a i tak żyje zwykle kilka-kilkanaście miesięcy w niewoli.Tak samo jest z innymi Agaminae(Agama mwanzae, aculeata, hispida czy Trapelus savignyi). Wybierz gatunek jaszczurki regularnie rozmnażany i hodowany często np. Pogona vitticeps.

Uprawnienia umieszczania postów
				Uprawnienia umieszczania postów