szymon_czarodziej << szymonie zrozum, ze dostawy stale swierszczy mialem do poczatka stycznia. potem sie urwalo ... wiec nie pisz mi o planowaniu zimy bo bylem stalym klientem i nikogo za to nie winie, ze hodowca juz swierszczy nie hoduje ...

mialem idealne warunki gdyz z katowic ta osoba mi co dwa tygodnie przysylala owe swierszcze i bylo pieknie. teraz mam problem. nie chce niczego udawadniac ale przemierzylem 4 sklepy zoologiczne w bielsku bialej (sfera, auchan, i dwa w okolicach klimczoka) i w skoczowie 2 zoologiczne. nigdzie nie ma nawet glupich much (larw much).

Na hodowli wlasnej mi nie zalezy ... wole wydac kase i kupic od kogos az tak nie szczedze pieniedzy a ktos zarazem sobie moze dorobic.

zwierzeta nie maja sie za dobrze to fakt ... jednak obojetne mi to nie jest ... bo w koncu pisze o tym ... wkurza mnie to iz w sklepach konczy sie tylko na obietnicach i co tydzien mowia mi: "nie bylo na gieldzie tego pana, ktory tym handluje, przyjdz za tydzien a napewno beda".

na szczescie znalazl sie pewien Pan z okolic katowic, ktory mnie poratuje a ja nadal szukam kogos kto by chcial byc moim stalym dostawca swierszczy << ta jednak sprawe poruszylem w dziale "giełda" na tym forum