-
Re: Wąż amurski
czesc. Jak by mi tata albo mama powiedziala ze nie pozwoli mi trzymac węża bo ludzie pomyślą że jesteśmy inni , to bym im powiedzial żeby sie odpierdolili bo trzeba krotko i na temat , jak sobie ktos nie radzi z rodzicami to ma problem , a takie debilne rozumowanie "bo ludzie pomyślą" to oznaka niższości , bo każdy ma swoje życie i swoje sprawy .
Moja mama powiedziała że mnie wyrzuci razem z wężem , ale poprostu go przyniosłem do domu i tyle , gadka skończona. Trzymanie węży i innych zwierząt tego typu lub nawet psa czy kota to poszerzanie własnych doświadczeń , rozumiem że może nie być w domu miejsca na niektóre zwierzaki , ale jakiś mały wąż , lub np. gekon to nie kłopot. Ja mam własne hobby i zainteresowania , myśle też min. o studiach weterynaryjnych , i nie wyobrażam sobie niemiec wierząt w domu . Teraz mam Boa Teczowego , parke lampopeltisów triangulum sinaloae , gekona lamparciego , krolika , albopilose i hodowle myszy a wszystko w malym pokoju i jakoś nikt nic nie mówi , czasem mama coś napomknie ale wkońcu zrozumiala co kocham w życiu
Uprawnienia umieszczania postów