Fatman. Ja nie jestem zdenerwowany. Na prawdę.
Miliony spraw rozpoczyna się. Tysiące kończy sukcesem.
Przez cały czas mojej aktywnej działalności w PST walczyłem o tworzenie silnych i autonomicznych Ośrodków Regionalnych. Jak pisałem wcześniej z satysfakcją przywitałem powstanie SGT jako potwierdzenie moich poglądów. To tyle.
To że nic się nie dzieje w PST to też po części wina szeregowców. A co ma się dziać niby i kto ma to robić ( Zarząd?) - np. wystawy, szkolenia, spotkania działalność wymagająca wiele czasu, poświęcenia i energii, I wszystko za "Bóg zapłać", nawet nie można zostać "szefem" ((
Oby tego wszystkiego wystarczyło do zakończenia procesu rejestracyjnego. Możecie napisać,że to nie moja sprawa ... i to będzie też racja!
Szkoda czasu na wyważanie otwartych drzwi - takie jest moje zdanie.

W SPRAWIE ZDENERWOWANIA TO RACZEJ ODWROTNIE. ODNOSZĘ WRAŻENIE, ŻE POWSTANIU SGT TOWARZYSZY DUŻA DAWKA ZACIETRZEWIENIA ZE STRONY ZAŁOŻYCIELI A NIE PST.

....."Zamiast placic ciezka kase za chipy i czytniki wystarcza 2,3 wyklady na temat legwanow i sposobow ich hodowli."....... Coś nie zrozumiałem?
Polecam lekturę http://info.onet.pl/966565,11,1,0,120,686,item.html .
Podobno chętni do odebrania "swojego" legwana już się zjeżdżają. Za małe pieniądze (jakiś mandacik) można stać się właścicielem pięknego gada.
JAK PRAWOWITY WŁAŚCICIEL UDOWODNI SWOJE PRAWA DO ZWIERZAKA?