-
Re: Nowe stowarzyszenie-czy warto się dzielić
Fatman. Ja nie jestem zdenerwowany. Na prawdę.
Miliony spraw rozpoczyna się. Tysiące kończy sukcesem.
Przez cały czas mojej aktywnej działalności w PST walczyłem o tworzenie silnych i autonomicznych Ośrodków Regionalnych. Jak pisałem wcześniej z satysfakcją przywitałem powstanie SGT jako potwierdzenie moich poglądów. To tyle.
To że nic się nie dzieje w PST to też po części wina szeregowców. A co ma się dziać niby i kto ma to robić ( Zarząd?) - np. wystawy, szkolenia, spotkania działalność wymagająca wiele czasu, poświęcenia i energii, I wszystko za "Bóg zapłać", nawet nie można zostać "szefem"
((
Oby tego wszystkiego wystarczyło do zakończenia procesu rejestracyjnego. Możecie napisać,że to nie moja sprawa ... i to będzie też racja!
Szkoda czasu na wyważanie otwartych drzwi - takie jest moje zdanie.
W SPRAWIE ZDENERWOWANIA TO RACZEJ ODWROTNIE. ODNOSZĘ WRAŻENIE, ŻE POWSTANIU SGT TOWARZYSZY DUŻA DAWKA ZACIETRZEWIENIA ZE STRONY ZAŁOŻYCIELI A NIE PST.
....."Zamiast placic ciezka kase za chipy i czytniki wystarcza 2,3 wyklady na temat legwanow i sposobow ich hodowli."....... Coś nie zrozumiałem?
Polecam lekturę http://info.onet.pl/966565,11,1,0,120,686,item.html .
Podobno chętni do odebrania "swojego" legwana już się zjeżdżają. Za małe pieniądze (jakiś mandacik) można stać się właścicielem pięknego gada.
JAK PRAWOWITY WŁAŚCICIEL UDOWODNI SWOJE PRAWA DO ZWIERZAKA?
Uprawnienia umieszczania postów