-
Re: Nowe stowarzyszenie-czy warto się dzielić
Dr.Robercie, to Pana słowa -"U nas kolejni liderzy marzą tylko aby zostać prezesami... trudno odnieść inne wrażenie" M.in. dlatego napisałem o profitach dla zarządu. Nie chcę być źle zrozumiany, więc wracam do tego. Jak napisał loktok jest trochę biegania, załatwiania związanego z zarejestrowaniem Stowarzyszenia, a nikt nie wziął za to złotówki. Nikt nie walczy o fotel prezesa ;-))) To mnie rozbawiło. Na PST nie najeżdżam, bo nie mam o co. To na wieść o nowym Stowarzyszeniu próbuje się nas do tego zniechęcić. "Klamka zapadła", niech opadną emocje, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na wykłady zapraszamy. Sam jestem ciekawy jak postępują prace nad jaszczurką zwinką. Temat na wykład;-) Wczoraj byłem nad zalewem w mojej okolicy, gdzie jest ich dużo i można łatwo je obserwować.
Ps. Żadnym liderem nie jestem, ani się tak nie czuję. Jestem zwyklym terrarystą jak większość osób na forum. Czy można mówić o jakiejś elicie, gdy ma się osobnika jednego gatunku i to pierwszego w swoim życiu ? Znalazłbym tu wielu terrarystów z większym doświadczeniem ;-)))
Uprawnienia umieszczania postów