38 postow jesli dobrze naliczylem z tego na temat hmm chyba 2 na temat reszta to gluzgi, niektore wogle nie na temat i na niskim poziomie.
Naloty na Coolarego, Pyliusa w podtekstach. Ale ja ich bede bronil bo oni mi wiele pomogli odpowiadajac na moje czasem bezmyslne pytania z cierpliwoscia tak jak wlasnie na wasze w tych linkach. A co do rzadkich wezy to jak ktos powiedzial ze dobrze je miec i rozmnazac bo ich u nas malo, a sadze ze coolary dal tego posta po to by sie wymienic pogladami, problemami w hodowli, mozliwe ze w szukaniu partnera/partnerki do swego gada. Wy nie dajecie postow z prozba o pomoc? dajecie i czasem takie ze nic tylko siasc i plakac, ale w wiekszosci dostajecie odpowiedzi i czesto wlasnie udziala ich pylius albo coolary o ile jest na czacie. Piszecie ze Coolary to szpaner a ja sadze ze wami w wiekszosci kieruje czysta zazdrosc. Lecz niektorzy nie dla szpanu tylko by poglebiac swa wiedze nabywaja trudno dostepne i ciezkie w hodowli weze,bo maja juz duza wiedze z wezami mniej problemowymi. Tylko dlaczego zawsze negowani sa ci ktorzy w swee hobby wkladaja cale serce ?????a co do tego czy pylius meczy gady to napisze posta bo jak sam pylius napisal wybieramy sie ze stiwem do niego na herbatke to dam wam znac czy pylius to bezmysly tyran ktory nabywa gady tylko po to by je pomeczyc. A co do coolarego to sadze ze ci ktorzy bezmyslnie negowali jego post powinni dac nowego posta "przepraszamy coolary" i sie w nim podpisac
Pozdrawiam
"Czlowiek bez hobby bylby nikim"
Ja.