-
Re: rzdkie dusiciele
Wiesz - ja także przejmuję się zwierzetami, poświęciłem wężą totalnie wszystko , zająłem się pracą nad strona olewając szkołe i moich znajomych , to mój najwięszky cel , moja pasja , jeśli hodujesz węże to powinieneś wiedzieć co to znaczy, nie uważam się za specjaliste, zdaje sobie sprawe, iż moja praca dotychczasowa to dopiero kropla w morzu i wiele przede mną, ale moge powiedzieć o sobie jedno - zawsze postepuję uczciwie i staram się pomagać innym, nie oceniam ludzi w kategori "Ty wiesz mniej niż ja" , każdy ma w sobie fakty , ale nie każdy umie je odpowienio przedstawić , to jak w sygnaturce Lenego "Naukę buduje się z faktów, tak jak dom buduje się z cegieł, ale same nagromadzenie faktów nie jest jeszcze nauką, podobnie jak kupa cegieł nie jest domem." Nie wiem dlaczego niektórzy sądzą, iż męcze zwierzaki, ja w domu nie mam nic do ukrycia, każdy może przyjechać i zobaczyć w jakich są warunkach, moge tylko wspomnieć że ani jeden wąż nie jest w terrarium krótszym niż on sam , nie jestem zwolennikiem "optymalizacji" wymiarów - a o tym chyba każdy dobrze wie, zanik ktokolwiek będzie oceniać innych niech dobrze się zastanowi, ja się nie przejmuję a wręcz jestem otwarty na krytykę, jestem zmęczony dyskusjami , odpuściłem to sobię , mam nadzieje że każdy przemyśli zanim będzie osądzac innych obiektywizm powinien być tu priorytetem, w końcu wszystkich łaczy nas rzecz chyba ta sama - hobby
Uprawnienia umieszczania postów