-
Re: rzdkie dusiciele
Wiecie co , ilosc postow zainteresowala mnie ze wkoncu przeczytalem co tu sie dzieje bo jakos sie ociagalem z tym.I jak zwykle zaczal wszytsko Tribel ale chyba wszyscy sie przyzwyczaili do tego , ze on zawsze nie pisze na temat tylko po to aby kogos zjechac bo mysli , ze nie wiem kim jest ale nie ma sensu zwracac na niego uwage bo kazdy juz wie co on to za jeden.Nie rozumiem tylko po co to wszystko , coolary zadal zwykle pytanie a tu zaczelo od tego ze to do szpanu i nagle Rad przyczepil sie do pyliusa jak to juz nie pierwszy raz na tym forum ktos to robi.Ja czytajac Twojego posta od razu wiedzialem , ze chodzi Ci o pyliusa i kazdy inny pewnie tez.Nie rozumiem co Wy od Niego chcecie ,podpisuje sie pod tym co napisal Nazer ,ze nie raz sluzyl pomoca i pewnie kazdy to zdazyl tu zauwazyc.Mozliwe , ze juz niedlugo z nazerem bede u pyliusa i zobacze jego pupili ale jedziemy tam tylko po to aby poklachac i przy okazji zobaczyc jego "dzielo" a nie po to aby sie przekonac czy ma dobre warunki ,co trzyma itd.ale razem z nazerem obiecujemy ze jak wrocimy to wyryjemy tu duzymi literami to co zobaczymy i niech wtedy jeszce tylko ktos sie Go doczepi.Jak to wszytsko czytam to tylko wydaje mi sie ze piszecie to z czystej zazdrosci jeden chce byc madrzejszy od drugiego.Niech sie lepiej nie odzywa jak nie ma zamiaru odpisac na danego posta a nie zaczyna obrazac wspomniane juz osoby. Maze w koncu kiedys co poniektorzy zmardzeja.pozdrowienia
Sorry coolary ale miom postem tez nie otrzymales odpowiedzi na Twoje pytanie ale chcialem napisac co o tym mysle. pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów