witaj!!

troche sie z toba nie zgodze!!ja tez jestem nowicjuszem!!i czytam -i przeglądam wszystko-i wydaje mi sie, że nie ma lepszego zródla wiedzy jak praktyka li doświadczenie ludzi-którego tutaj pełno- po pierwsze zrobiłaś wieli błąd!!kupująć w pierwszej kolejności zwierzaka !!na pocżątku kupuje sie wiedze potem osb i tak dalej i tak dalej)) a na samym koncu węża!!takie zrodlo wiedzy jak sklep zoologiczny (sa wyjątki np:biofil ----- poprostu nie istnieje a informacje jakie przekaże ci obsługa sklepu równaa jest =0
druga sprawa to taka ze takie linki jak twoje --jak zauważyłem zabijają i az wku......... ludzi! ja jak już pisalem tez zaczynam ale nie dziwie sie ludzią że nie piszą albo że jak napisza to takim tonem ze sie życ i hodowac odniechciewa ale zrozum ich ...ja sam po sobie widze --a jestem tutaj codziennie od 4 miesiecy--- ze jak widze link--- co dla guttaty jakie terra i co ona je to aż mnie trzepie! WSZYSTKO ZOSTALO NAPISANE WIELE RAZY A O TAKICH MODELACH JAK GUTATA!!!REGIUS !! ZOSTALO NAPISANE CHYBA ZA DUŻO HEHEEH a regiusa ostatnio posumował całkowicie pylius -mozna by było z tego wszytskiego ksążke napisać a ty piszesz ze cztałaś wszystko a potem zadajesz pytanie------------nieiwem nic naprzykład o wylince jak czesto jest zmieniana jakie sa oznaki jej zblizania i czy wymaga jakis szczegolnych warunków----)))))) uwierz mi na te pytania znajdziesz odpowiedzi we wcześniejszych linkach!!
A tak na koniec to wiesz FORUM--LUDZIE IDĄ DO PRZODU ŁAKNĄ WIEDZY I PYTAŃ ALE NIE TAKICH JAKIE SIE POWTARZAJA CO DRUGI DZIEŃ))

Więc na poczatku czytamy stare zapytania !!