wg. mnie również powinien się tym zajmowaćwydział ochrony Środowiska,ale .... byłem tam a kier. tego wydziału powiedziała że w Poznaniu rejestracją gadów powinna się zajmować pani z W Rol. i Gosp. Żywnościowej, która rejestruje obecnie psy należace do grupy psów niebezpiecznych (tylko wg. ustawy) I gdy do niej poszedłem ona nie powiedziała się zę tym sie nie bedzie zajmować tylko że nie ma "jeszcze" programu do rejestracji i inne pierdoły, na koniec nawet chciała przyjśc do mnie i zobaczyć gada i w jakich warunkach sie znajduje (ale jak ją spytałem a w jakich powinien??? wilgotność , temp. itd to stwierdziła że nie ma pojecia ale sie dowie) poprostu śmiech.
PS. zastanawiam sie również nad opcją taką: kier w wydziale środowiska zrobiła mnie w bambuko ( może nie celowo) a pani z Zagurza na którą spadłem jak grom z ... nie umiała się przedemną bronića było ciężko, bo ją porobiłem na MAXA
a w pon idę znowu zobaczyć co sie dzieje z moją sprawą (a mieszkam blisko) więc mogę nawet codziennie tam być
.
Ma kobieta pecha.

a było ciężko, bo ją porobiłem na MAXA
Odpowiedz z cytatem