-
Re: Czy ktoś z Poznania rejestrował gada????
No i wkońcu dziś się "dogadałem " z Pania od rejestrowania gadółw i od innych mniej ważnych rzeczy. Wiec tak zaniosłem jej jak ma wyglądać wystawiony przez nią dokument (ucieszyła sie na maxa) !!! To duży krok na przód dla tej kobiety, ile czasu mogłabyspędzić nad tworzeniem tego nikt nie wie ( i czy byłoby to możliwe),
ok a teraz konkrety, plik był ściągniąty z PST no i był formacie .pdf i tu zaczeły sie schody, UM nie ma w kompach nawet stacji cd- rom pewnie im to zasponsoruję ( jakieś starsze modele mam)
ale nie wiem czy istnieje jakiś darmowy program do edycji(wypełniania)pdf najlepiej po polsku
(pani na oko zna ruski), to jest pierwsza opcja, nie zobaczyłem tylko czy mają wejście w kompie na 5'25cala.
No i druga opcja, która tej Pani byłaby bardzo na rękę, przeksztalcic ten plik na .xls excel bo mają go w kompie, PS troszkę sobie popatrzyłem co mają tam na dysku i co sie okazało... dużo nie mają, i chyba wszystko w kat moje dok.
nieważne.
Mam wiec pytanie czy ktoś wie jak edytować pliki PDF???
No jak się nie uda to będę musiał zrobić pani .xls, musi być w miarę fajnie zrobiony, bo wszystkie osoby z Poznania będą dostawały zezwolenia z tego pliku
Jak ktoś miałby czas i chęci na wykonanie czegoś takiego, chociaż może dziś sam to zrobie.
Acha , wynegocjowałem że w zamian za program, zezwolenia będa prawie, że wystawiane od ręki. 
Uprawnienia umieszczania postów