-
Re: POMOCY Pyton regius...
ręce mi opadły, ten prost to PROWOKACJA CLIMA czy autentycznie taki brak PODSTAWOWEJ wiedzy, po co ci pyton jak ty nic o nim nie wiesz (wogóle nic nie wiesz o węzach) a swoim zachowaniem jeszcze mu szkodzisz?? jakie to smutne że za 90zł każdy może nabyć p. królewskiego i potem wychodzą takie historie ażeby nie byłoże się czepiam:
-"BOJE IE ŻE ZDECHNIE ALE WIEM ŻE NIEZDECNIE Z BULU TYLKO Z GŁODU" - moze pościć i 2 miesiące a nie dwa tygodnie i ty już go na siłę karmisz;
-"dałem dużego chomika 60 cm Pytonowi kólewskiemu" - bez komentarza ale nie bo czytają też "nowi" chomik to bardzo agresywne zwierzątko i TROCHĘ za duże jak na 60 cm węża, nic dziwnego że się wyrwał z uścisku węża;
-"SZCZEKA SIĘ ZAGOI ALE JEŚĆ NIEUMI UPOLOWAĆ" - on nie chodzi do jakiejś szkoły aby się uczyć, ma to w genach;
-"radzono by na przymus", kto tak ci radził?
-"wziąłem mieso i pokroiłem w takie pyci kawałki i na przymus wkładałem do paszczy"- są inne sposoby aby przekonać niejadka do pobierania pokarmu (jakbyś przeglądnął archiwum albo poprosił Evokera to miałbyś potrzebne wiadomości jak postępować
Uprawnienia umieszczania postów