OJ PANOWIE PANOWIE---! no tak ----ale nie piszecie co powiedzialem żle i w czym sie myle !!! tylko jakies sugestie tu widze ze to do was nalezy dzialka z doradzaniem
wydaje mi sie ze nie trzeba byc wielkim doswiadczonym hodowca aby odpowiedziec na taki post!!!---------------------------------------------------------------Mariuszu cytat-------... piszesz BZDURY!!!!! pozdrawiam!----------------------------------prosze pochwal sie wiedzą i doswiadczeniem HODOWLANYM i poprostu postaraj sie pomóc koledze i wielu czytelnikom na tym forum i wypowiedz sie na temat zawartym w linku! albo jak sam nie wiesz to pogadaj z kolegami doswiadczonymi oki ! czekam bo jak bede robił juz nie dlugo sam remoncik to skorzystam z twojej rady jak zapewnić zastepcze mieszkanko!
))))))))))))))) i podsumowując to wszystko -to nie twierdze w zaden sposob ze jestem expertem ale na temat wezy cos wiem i jak na razie nie trace na tym ani ja ani moje zwierzaki!!!!!!!W przeciwienstwie do twojej hodowli WĄŻ + ROZTOCZA zapewniam cie ze nie majac weza w domu wiedzialem juz---- co to sa male czarne kuleczki pod skórą--- wprzeciwienstwie do Ciebie! wiec radze! ci wroc do ksiazek a potem kup zwierzaka a na koncu wlacz kompa i tlumacz ludzia ze plota BZDURY !!!
A do pana panie Ademar--- no to jak ty potrzebujesz do takiego postu wiedzy i poparcia fachowca --- no to wspolczuje twoim podopiecznym i twojej WIEDZY!
A moze do takiej wiedzy)) dochodzilej kilka lat a tu cwaniaczek sie pojawił co rozpoczął w 2003 i juz to wie i nawet pasuje to co pisze tylko ze ---- cholera nie odezwał sie ktos DOSWIADCZONY i nie jestes pewny czy naimaD ma reacje czy nie!
:POZDRAWIAM WAS PANOWIE:
PS: A teraz kliknijcie na spis tematów i zgłębcie swoja wiedze i doswiadczenie sie w linkach i odpowiedziach doswiadczonych Hodowców---- ile razy ma jeść moja guttat--- i czemu ona już 5 dzien lezy albo czy te czarne robaczki robią cos złego mojemu węzowi -mam je hodować czy usunąć?

! no tak ----ale nie piszecie co powiedzialem żle i w czym sie myle !!! tylko jakies sugestie tu widze ze to do was nalezy dzialka z doradzaniem
Odpowiedz z cytatem