-
Re: boa czy pyton
pppppp, słuchaj. on ma 12 lat i bierze sie za hodowle dużych węży. pytony wcale nie są kapryśne, poprostu trzeba umieć się nimi opiekować. są delikatne itd. ale jeżeli hodowca ma pojęcie jak sie nim zajmować i rozsądek w głowie to nie ma żadnego problemu. ja mam regisua i mój wcina wszystko co podejdzie mu pod nos, zero jakich kolwiek problemów. nie wiem Kord jakim jesteś terrarystą ale 12 lat to myśle że to jest troche za mało aby hodować parke takich gatunków. tak jak furus powiedział przemyśl sprawe zbożówki. a tak poza tym wszystkim to nie chodzi o ciebie konkretnie kord, ale kojarzycie kolesia, który trzyma regiusa na parapeci i zzostawił go ze szczurem w terra i teraz nie ma oka? właśnie tak się kończy podejmowanie się czegoś bez odp. wiedzy praktyki. także bez obrazy kord ale moim zdaniem i wcale nie musisz się nim sugerować ale warto by było jak byś to naprawdę poważnie rozważył jest to że jesteś trochę z amłody i niedoświadczony jak na takie dusiciele. ale to jest moje prywatne zdanie. pozdr. pomyślnego rozważenia tej decyzji.
Uprawnienia umieszczania postów