-
Re: boa czy pyton
To nie ma najmniejszego sensu! Cały ten temat zaśmieca tylko forum! Te węże nie są dla dzieci ale prawo ( niestety ) tego nie zabrania. Mam tylko nadzieję że twoi rodzice nie pozostana w tej kwestii bierni i nie pozwolą na ten zakup. Bo nie wyjdie to na pewno nikomu na dobre ( a juz na pewno nie wężom ). Ja naprzykłąd rozumiem twoje intence ( wiem ze myślisz że możesz zapewnić im odpowiednie warunki ) ale nie wtym kierunku droga. Przy choćby najdrobniejszym problemem ze zdrowiem zwierzaków nie poradzisz sobie sam ( choćby nawet finansowo ) a podejrzewam że Twoi rodzice nie będą cie ciogle wspierać w wydatkach. Nie będę juz wiecej Cię przekonywał o niesłusznośći decyzji o zakupie parki któregokolwiek z tych gatunków bo jestem przekonany ze mimo twoich szczerych checi osoba w tak młodym wieku i znikomym doświadczeniu nie poradzi sobie w opiece nad tymi gadami. Mam nadzieję że posiadasz odrobinę zdrowego rozsądku i jeszcze raz zastanowisz się nad tą decyzją! Życzę powodzenia i pozdrawiam!
Uprawnienia umieszczania postów