-
Re: Jaka moc żarówki dla Chińskiego
Dzięki za info. W końcu ktoś coś sensownego napisał, tylko czemu w opisie węża piszą żę pod lampą 31 a w nocy 20 a w dzień 25-29, bo już zaczynam się mieszać, co do podgrzewania to wczoraj nawet na chwilę nie włączałem lampy (grzała tylko wspomniana wcześniej mata) i miałem coś 25st. na środku tera, czyli zalecasz wyłączenie (zmiane ) czerwonej żarówki na biała i jak możesz to napisz typ i firmę i czy to w jakimś sklepie z żarówkami dostanę (jest jeszcze sprawa osłony, bo Wątły wchodził mi między doniczkę glinianą-czyli klosz a żarówkę jak się nie świeciła i spał tam, a jak zdjęłem klosz i postawiłem na dnie to spał wczoraj prawie cały czas czy to dobrze że on tak siedzi pod tym kloszem, a żarówki nie włączałem bo jeszcze nie mam klosza nowego a chcę obudować ją tylko JAK I CZYM bo chyba szklany klosz nie może być).
Mam jeszcze jedno pytanie bo widzę że się orientujesz: Czy jeżeli zrobiłem mu z takich Akacjowych gałązek (dosyć grube) taki szkielet do chodzenia to czy trzeba go konieczeni suszyć i wygotować bo ja tak odrazu wyczyściłem i wstawiłem do tera.
Uprawnienia umieszczania postów