Animal ''ten niezdający sobie sprawy męzczyzna'' zdaje sobie lepiej sprawe niż Ty z tego że jesteś żałosny (niezdajesz sobie sprawy z tego jak wygląda sprawa z jadusami i piszesz bzdury) więc Ci odpowiem na pytanie tak: że nic nieda się zrobić a juz na pewno Ty nic niewskurasz wiec proszę weź sobie sprawe do serca i juz niepisz takich postów no chyba ze jestes don kichote i lubisz walczyc z wiatrakami.... Co do tego że dał taką fote na forum to już świadczy o nim nienajlepiej bo jak już wczesniej ktoś pisał osoby szukające mocnych wrazen mogą tak próbować z innymi jadusami (nikt niewie jakie ludziom do głowy pomysły przychodzą) niewiedząc o tym że zmije gabonskie nie są z natury agresywne, są to pokojowo usposobione weze jak na jadowite (wystarczy pooglądac naukowych programów troche i poczytac literature) a do tego jezeli ktos trzyma takiego weza ( w ogóle weza niekoniecznie tego gat.) to wie jak sie moze zachowac zna jego ''temperament'' itp. wiec mam nadzieje ze zrozumiałeś chociaż w 1% i ten 1 % pozwoli Ci sie nad tym zastanowić i niepisać juz takich postów jak pisałem wyzej niestety sam świata niezwojujesz......

Pozdrawiam
Serpent

Ps. jak źle odebrałeś tego posta a mam nadzieje ze nie to sorry ale ta godzina i negatywne emocje które mną kierowały pisząc ten post zrobiły swoje