Dziekuje za odptroche rozjasnilo to sytuacje, wlasnie szukam odpowiedniego terrarium za sensowna cene. Niestety sam nie zrobie bo juz za same szyby (w dodatku 4mm) zaplacilbym 91zl, plus jeszcze wystroj i akcesoria... wiec moze uda mi sie znalesc odpowiednie dla zbozowki terrarium za sensowna cene - juz widzialem takie na forum w dziale sprzedaz ale neistety nie moje miasto
. Tak czy siak dziekuje za odpowiedzi
PS Wieslaw, mniej nerwow, niezdrowe jest na serce i takie tam... dla Twojej wiadomosci czytalem artykuly i czesc forum, po prostu chce dowiedziec sie od osob ktore maja zbozowke (lub nie ale sie znaja) szczegoly hodowli... poniewaz -o zgrozo- jestem nowicjuszem w projektowaniu terrariow i hodowli tego rodzaju zwierzat.

troche rozjasnilo to sytuacje, wlasnie szukam odpowiedniego terrarium za sensowna cene. Niestety sam nie zrobie bo juz za same szyby (w dodatku 4mm) zaplacilbym 91zl, plus jeszcze wystroj i akcesoria... wiec moze uda mi sie znalesc odpowiednie dla zbozowki terrarium za sensowna cene - juz widzialem takie na forum w dziale sprzedaz ale neistety nie moje miasto
. Tak czy siak dziekuje za odpowiedzi
Odpowiedz z cytatem