SPOKO DAF, powiedz mi dlaczego Ty niemasz innych ciekawych wezy , dlaczego nie mnozysz swojego regiusa . Naprawde zapewniam cie (zafunduj mi boaska pastelowego ) a najlepiej parke -naprawde bede sie starał je mnozyc . Nieporównój nikogo do Boba Clarka gośc ma sianko jak widać w przeciwienstwie do Ciebie . , bo jak zauwazyłem swoja hodowle skończyłes na regiusie . to najtłustszy gatunek jaki masz , wiec przestań sie madrzyć i wypisywać takie głupoty . poprostu brak funduszy . bez urazy ale nielubie tego typów tekstów ( i chyba nie tylko Ja) zwłaszcza od gosci którzy maja tak ograniczona hodowle jak ty , z profilu widze ze nawet par niemasz . rozmnóz chociaz jeden gatunek (nawet patyczaki to wtedy bedziesz mógł sie wypowiedziać , a nie udzielasz rad a niemasz do tego zadnych kompetencji . Ludzie hoduja zbozówki i mahonie poniewaz Ich na te weze stac . Możesz za to winic raczej swój kraj a nie pouczac terrarystów którzy każdy grosik wydaja na rozwijanie swoich zainteresowan .

PS . wydaje mi sie że byłbys lepszym hodowca gdybyś zamiast pojedyńczych sztuk róznych gatunków sprawił sobie chociaz jedna pare i próbował je mnozyć , ale jednek nie jestem Tym lepszym ,

pozdrowienia