-
Re: Witam
dowiedzialam sie , ze dzdzownic ze sklepów wedkarskich to wlasnie lepiej nie dawac, wiec czeka mnie szpadelek i ogródek
D co do rozgniatania... to z której strony ona ma glowe?? hahaha uczylam sie kiedys o tym, ale nie pamietam
do coolray: a po co ta zarówka?? zeby bylo cieplej czy jasniej? nie bardzo wiem jak zamontowac taka zarówke, moje terra ma wygladac naturalnie, nie podoba mi sie taka gola zarówa na suficie
a zeby teraz umiescic ja w jakiejs oslonce.... kurcze juz mam bardzo malo miejsca, te rosliny stercza wszedzie... i jeszcze patyków nawkladalam, na wypadek gdyby miala ochote sobie pozwisac a nie tylko siedziec na scianie. kurcze, musialabym cos wyrzucic.. :/
do Grochu: ale ja chcialam je zrobic JUZ i nie chcialo mi sie czekac, ledwo wyczekalam zeby wyschlo i sie wysmierdzialo... a silikon smierdzi nieziemsko 
poza tym pochwale sie, ze wczesniej to basen miala w emaliowanym garnuszku... wiec teraz do naturalnego terra kupilam jej specjalna miseczke-basenik, taka ceramiczna... tylko ze woda z niej ucieka i musze wysmarowac od wewnatrz silikonem :/ pytalam w sklepie czemu basen przecieka i okazalo sie ze rozmiar wiekszy jest juz czyms wysmarowany. No kurcze, jakbym wiedziala to bym kupila wiekszy!!!! groar!
a czym karmicie swoje ponczochy?? bo ja rybkami zywymi i filetami: tolpyga ze skóra lub mintaj.
Uprawnienia umieszczania postów