Witam mordd No skoro tak uwazasz, no to fajnie. Tylko ,ze ja karmilam glównie filetami, czesem dostaje mieczyka, no gupiki to chyba ze dwa dopiero zjadl, glównie mieczyki. danio sa male bardzo a co do innych ryb... jakis nie wiem jakie podac. Do dyspozycji mam prywatny staw z mnóstwem karasi, wiec ewentualnie moge cos tam zlowic. (prywany nie zeby sie chwalic, zreszta i tak nie mój, ale nie zawalony smieciami) Wiem, ze z karasiami nie wolno przesadzac.
Dzisiaj z ciekawosci polozylam malenki kawalek piersi z kurczaka. Omija go szerokim lukiem, mimo, ze widze, ze jest nieco glodna... wczorajszy mieczyk mial chyba ze 3 cm. Po swietach we wtorek, bedzie chyba jakas dostawa noworodków myszy. Chyba kupie jednego...
Bylam wczoraj w nowym sklepie zoo, calkiem fajnie, pan mial pytona tygrysiego , taaaakiego wielgasnego no i paer innych wezyków i warana. Pokazal mi zbozóweczke swoja, mniej wiecej wielkosci mojej ponczochy i powiedzial, ze oan je juz takie wieksze nieco myszki. Pokazywal mi je, tak ze 3 cm samego cialka, owlosione... wydaje mi sie, ze moja by takiej porcji nie przelknela...
ZYCZE WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT!!!!!