co do ogrzewania to wlasnie niczym nie ogrzewam. jest wlaczona zarówka zwykla nie lustrzanka, tylko taka biurkowa, nad szyba jest i ponczocha czasem sobie wspina sie tak wysoko i lezy. ogólnie mam cieplutko w domu jak juz pisalam. W akwarium bez ogrzewania zadnego mam 23 st, a przeciez woda jest zawsze zimniejsza niz otoczenie....
Dejot, nie wdaje mi sie ze takie pospolite. Sprzedawcy w wiekszoszci robia wielkie oczy, o takich to raczej nie slyszeli... a na forum (tutaj i terrrarystyka) zazwyczaj sie poleca pocztkujacym zbozówki albo lamprop...costam
U nas na poczatku mial byc regiusek, w sumie bylo zdecydowane juz, ale po pierwsze mial wymagania, (ponczocha tez ma ale nie takie przerazajace ), po drugie cena, i po trzecie najwazniejsze.... jakos nie jestem przekonana do myszy jako pokarmu. Przynajmniej na razie.
A na radixa teraz czekam i moze za dwa lata pochwale sie , ze mam malutkie kundelki!!! Niedawno znalazlam bardzo fajowa strone z wezami, bylo cos w rodzaju rorum ale ze zdjeciami... mnóstwo swietnych zdjec!!! oczywiscie adresu juz nie mam

ojej... wlasnie teraz je... dalam jej fileta a ona go wloczy po terra.. nic jej nie bedzie jak go zje z wlóknem? kurcze, do tej pory jadla na miseczce ;/