-
Re: Witam
bo mnie nie bylo stac na terrarium Grochu
A akwaria mam i moglam sobie jedno poswiecic. Poza tym robiac tylnia sciane nieco ryzykowalam, robilam to pierwszy raz i nie wyszla najlepiej, ale napewno nabralam nieco wprawy i moge miec nadzieje, ze nie zepsuje sobie nowiutkiego terra (jak juz je bede miala
) poza tym mam zamiar kupic sobie jakies wieksze nieco tzn moze ok 120 cm a moze po prostu na wymiar do szafki a tak na razie.... Mam akwa przykryte szyba z powklejana balcha perforowana, wiec wentylacja jest, co prawda nie bok-góra tylko góra sama, ale jest jej dosc duzo.
Zagladalam na starsze tematy i widzialam, ze w styczniu pojawily sie pytania odnosnie ponczoszników. No to mój jest z tego samego zródla
D
Lucky, czy dajesz swojej ponczoszce zaby? takie zlapane na lace?? ja wlasnie hoduje dla niej male zabki, na razie sa jeszcze kijanki, prawdopodobnie to beda ropuchy... a dzdzownice?? ja jeszcze nie dawalam, bo czekam na te z ziemi. Jezeli chodzi o dzdzownice, to mam pytanie: czy mam takiego robala potrzymac w sloiku przez dzien? bo dla ryb sie trzyma, trzeba poczekac az sie.. no az zrobi kupe
zeby z ziema ryba nie jadla. A dla ponczochy?
Uprawnienia umieszczania postów