wiesz chłopie jakie ty jestes upierdliwy? sprawa dawno minęła wiec po co się czepaisz dona22 o trimki i mnie o pakowanie pajaków. Sory, ale zostaw to dal siebie. TEN POST MIAŁ ZA ZADANIE PRZEPROWADZIĆ TYLKO ANKIETE A NIE WYTYKANIE PALCAMI. I PILNUJ TEGO BYŚ TY NIEPOPEŁNIAŁ TAKICH BLĘDÓW.

Wiesz niechodzi mi o zakup surowicy tylko ta osoba która zaniosła jad..otrzymuje odpowiedią dawke w zamian.. może to być niemożliwe to sa tylko moje argumenty...Wiesz czemu ludzia nabywają jadowite węze, ponieważ jest to "zakazany owoc" u nas tak samo dlaczego ludzie palą trawke? bo to jest coś czego niewolno. W Holandi jest legalne palenie marihuany w małych ilościach a ludzie niepopadają w naug, bo u nich to jest legalne. TO jest moje zdanie i mój przykład. Z drugiej strony ja cię rozumie, niekażdy sobie pozwoli na jadowitego ponieważ ma małe dzieci i z tym się zgadzam. Jak bym miał zrobić liste ludzi co trzymają jadowite by była olbrzymia! I PROSZE O NIEWYPOMINKI tylko o swoje skromne zdanie..Z GÓRY DZIEKI!