-
Re: Początkujący do początkujących - REGIUS !!!
cytat kregona:"Zdaje sie, ze Tobie wydaje sie ze pozjadales wszystkie rozumy???
Coz za skladnia ;->
Kregon Twoj wzialem na zagryche, bo byl najmniejszy.
Nie myslales moze o hodowli jedwabnikow?
W koncu masz juz praktyke 3 lata.
Krótka piłka z mojej strony dla takiego kolesia jak Ty, ktory nie nauczyl sie jeszcze dobrych manier i traktowania czlowieka po ludzku.
Po drugie nie wiesz chyba co to jest forum. Tutaj wypowiada sie kazdy i kazdy ma prawo, a ja nie koniecznie mam klapki na oczy i stosuje sie do postow. Czytam wszystko i wybieram to co mi najbardziej pasuje lub co nie odbiega od norm. Wydaje mi sie, ze kazdy ma prawo decydowac o swoim pupilu i jego karmieniu.Ty rob jak chcesz. W koncu to Twoj wezyk i Ty decydujesz jak go karmic. Ja nie wymyslilem sobie karmienia zywym pokarmem i nie jestem tutaj odosobniony.
Wystarczylo napisac: ja tam swojego karmie martwym pokarmem. -to jest kropka jak bys nie wiedzial
P.S. Nie wysilaj sie na forum odpisujac mi, bo jezeli Twoj kolejny wiejski, obrazliwy i bez taktu post bedzie skierowany pod moim adresem to taki gosc jak ja oleje to i nie doczekasz sie odpowiedzi.
Jezeli natomiast chcesz zeby wypowiedzi weszly na pulap bardziej mily, przyjazny i inteligentny to mozesz walic smialo.
P.S.2 Czesto spotykam sie z sytuacja ze duzo ludzi ma brak szacunku do innych na tym forum. Mamy podobne zainteresowania wiec powinnismy sobie pomagac i sie szanowac a nie jebac jeden na drugiego. Czesto ludzie maja pytania, ktore juz sie pojawialy na forum. W tym wypadku bardzo czesto konczy sie to slowami typu:
ty nawet szukac nie umiesz, albo poszukaj w forum, to juz bylo.Nie lepiej byloby napisac takiej osobie poprostu link do starszego posta??? Uwierzcie mi nie kazdy potrafi szukac w forum i nie powinien to byc powod do dyskryminacji. Wiele osob chcacych sobie kupic weza zaczyna dopiero kontakt z internetem gdyz jest to ogromny zasob wiedzy i oni chca sie czegos wiecej dowiedziec.
Watpie zeby ktos sobie robil jaja z pytan umieszczanych na forum.
Pytania te sa zadawane glownie dla dobra zwierzat terraryjnych a chyba kazdemu z nas zalezy na ich dobru.
pozdrowienia dla wszystkich
Uprawnienia umieszczania postów