-
Re: Początkujący do początkujących - REGIUS !!!
1. Moj regius nie unika wody w basenie nawet po wylince to raz, a o roztoczach nie ma mowy o dwa ;>
2. Nie wiem czy bylas kiedys w afryce ale wyjasnie Ci, ze na calym swiecie kazdy dzien trwa roznie. W opisie gatunku tez jest informacja o temperaturze od 26-30.
W Afryce moja droga tez sa dni bardzo gorace i chlodniejsze i tez sa pory roku, wiec rowniez mamy zime, wiosne, lato i jesien i temperatura w jednym dniu moze byc 23 a w nastepnym 33, a podobno pytony nie za bardzo lubia skoki temperatury.
3. Nie przezywa stresu bo merda ogonem i macha uszami.
4. Nie wiem jak Twoj wezyk ale moj jest na tyle inteligentny, ze jak mu przeszkadza swiatlo dzienne to sie schowa caly do rury i ma ciemno.
Pozdrawiam
P.S.
Napisalas:
Wszystko co napisales prowadzi predzej czy pozniej do odmowy jedzenia i nieuchronnej smierci weza... ale to juz Twoja Sprawa
I tu sie z toba nie zgodze z bardzo prostego powodu. Waz ma sie znakomicie, ma 50 cm i wszamal juz dwa niemale szczury i pisklaka, nie boi sie kontaktu z czlowiekiem dlatego nie mam najmniejszego powodu by czytac Twoje pierdoly.
Szkoda mi tego Twojego zwierzaka bo z tego co piszesz moge wywnioskowac, ze nie bierzesz swojego pupila na rece czy szyje. Wiec po co Ci on? Wezmiesz go na rece jak juz bedziesz musiala go zakopac??? Ty dziewczyno wypisujesz, ze nawet psa nie mozna brac na rece, bo krzywda mu sie stanie. Chora glowa.
Moj kumpel jak byl w wieku 12-14 lat to taka mama jak ty latala za dzieckiem z recznikiem zeby sie nie spocilo i go wycierala przy kumplach i na rowerze to mogl tylko po chodniku jezdzic ale na wysokosci swojej dzialki.
Uprawnienia umieszczania postów